musikcensur

nä men nu går väl ändå skam på torra land?!
är det ok att polisen rekommenderar växjö kommun att ställa in gruppen Labyrinths spelning pga texten i en av deras låtar?
låten skulle tydligen vara "förskönande runt cannabis användandet" vilket väl knappast är första hiphop låten i historien som har ett sånt tema?
jag har även hört låtar som beskriver användning av crack och heroin som en skön grej men det gör väl för guds skull inte att jag springer ut och trycker i mig det om det nu är det som de är rädda för ska hända?

är det här verkligen ok gott folk?

i så fall så vet jag huuuur mycket musik som  helst som vi borde stoppa. låtar där det sjungs om t.ex mord, stöld och vandalisering. så om "regeln" är att man inte får sjunga om olagliga saker, om det är det som är problemet, så borde de nog börja ta tag i det och samtidigt informera allmänheten om att det inte är ok att vara samhällskritisk eller dyl heller, för vem vet? det kanske uppmanar folk till upplopp och protestaktioner.
reggaefestivalen i uppsala kan vi ju stryka direkt för den lär ju inte ha en chans att klara censuren och med den även en mängd stora hiphop artister vars texter kan vara långt ifrån "rumsrena".
jag tycker även vi borde ta bort musik som innehåller svärord för det är fruktansvärt upprörande och är ju, som alla vet, första steget rakt ner i helvetet.
och ja, jag ironisk nu om det inte framgick.

dumma jag trodde vi hade kultur- och  yttrandefrihet i sverige men så är tydligen inte fallet.

här kan du se en liten snutt om detta på kulturnyheterna

vart tog kärleken vägen?

traditioner

jag äter uppenbarligen kyckling på påsken för nu är det andra året på raken som jag gör det (av vad jag minns!det kan alltså vara något jag gjort i smyg i flera år..)
är det ok?

det fula modet 2

mig veteligen så är maskara till för att få ögonfransarna att se längre och tjockare ut men vad är grejen med att måla dom så de ser ut som långa tjocka spindelben?
personligen tycker jag det ser äckligt och riktigt fult ut.
jag har mest sett det på tjejer i tonåren men tycker att det verkar sprida sig.
det måste gå åt en jäkla massa maskara för att få till dessa tjocka klumpar till fransar och att överhuvudtaget vistas utomhus vid minsta duggregn måste ju vara otänkbart.
vad är grejen?


tant med spindelfransar

vill man göra sig ännu fulare så varför inte köra spindelstilen med blå maskara?
kan väl inte bli mycket med wt än så?

dagens tips!

om du har vägarna förbi Årsta i Stockholm så borde du hoppa in på affären "tid & rum".
man kan se lite av sakerna som de har i sitt sortiment på deras sida
tidochrum